Besni Džeko hoče v Juventus

Foto: Žurnal24
Edin Džeko trdi, da je Wolfsburg prelomil obljubo. Nemci namreč niso privolili v prodajo po lanski sezoni: "Lani so mi obljubili, da me bodo pustili, če bom ostal še eno leto in če me bo Milan znova želel."
Oglej si celoten članek

"Besen sem na Wolfsburg. Lani so mi obljubili, da me bodo pustili, če bom ostal še eno leto in če me bo Milan znova želel. Prelomili so obljubo," je Edin Džeko izdal nemškim novinarjem: "Milan si me je želel tudi to poletje, Juventus se je zelo trudil, da bi me dobil. Dieter Hoeness pa mi je le dejal, da lanski dogovori ne veljajo, ker so bili sklenjeni, ko je bil trener Armin Veh."

"Uprava Wolfsburga ve, da hočem zaigrati za enega od evropskih velikanov. Jasno sem povedal, da si najbolj želim v Juventus. Odškodnina 40 milijonov evrov ne bi smela predstavljati težave. Želeli so me klubi iz Italije, Španije in Anglije ... Želel me je tudi Bayern, sam pa se vidim v neki drugi ligi. Upam, da bo vse razjasnjeno do konca avgusta," je sklenil bosanski reprezentant.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.