Šport > Nogomet
8 ogledov

Besni Džeko hoče v Juventus

Žurnal24 main
Edin Džeko trdi, da je Wolfsburg prelomil obljubo. Nemci namreč niso privolili v prodajo po lanski sezoni: "Lani so mi obljubili, da me bodo pustili, če bom ostal še eno leto in če me bo Milan znova želel."

"Besen sem na Wolfsburg. Lani so mi obljubili, da me bodo pustili, če bom ostal še eno leto in če me bo Milan znova želel. Prelomili so obljubo," je Edin Džeko izdal nemškim novinarjem: "Milan si me je želel tudi to poletje, Juventus se je zelo trudil, da bi me dobil. Dieter Hoeness pa mi je le dejal, da lanski dogovori ne veljajo, ker so bili sklenjeni, ko je bil trener Armin Veh."

"Uprava Wolfsburga ve, da hočem zaigrati za enega od evropskih velikanov. Jasno sem povedal, da si najbolj želim v Juventus. Odškodnina 40 milijonov evrov ne bi smela predstavljati težave. Želeli so me klubi iz Italije, Španije in Anglije ... Želel me je tudi Bayern, sam pa se vidim v neki drugi ligi. Upam, da bo vse razjasnjeno do konca avgusta," je sklenil bosanski reprezentant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.