Besni Ronaldo nokavtiral soigralca

Foto: Epa cristiano ronaldo
Nemški reprezentant se je zgrudil po strelu zvezdniškega soigralca.
Oglej si celoten članek

Cristino Ronaldo je na tekmi 23. kroga italijanske Serie A, na kateri je Juventus premagal Sassuolo (3:0) v glavo zadel Samija Khedira, ki je padel kot pokošen.

Drama Mati Cristiana Ronalda se bori za življenje

Incident se je zgodil po dobri uri igre, ko je glavni sodnik dosodil roko portugalskemu napadacu, ta pa je ob spoznanju, da je napadu konec, v navalu besa brcnil žogo in nokavtiral soigralca. Khedira je pet minut kasneje zapustil zelenico.

Za Juventus so zadeli Khedira (24.), Ronaldo (70.) in Emre Can (86.), s tem pa se je italijanski prvak vrnil na zmagovite tirnice, potem ko je v prejšnjem krogu remiziral s Parmo (3:3). Stara dama ima zdaj na lestvici 11 točk prednosti pred drugouvrščenim Napolijem.

Serie A Birsa utrpel dvojni zlom roke

"Nazaj na zmagovitih poteh z odlično ekipno predstavo v Sassuolu. Hvala za glavobol, Cristiano," je na tviterju zapisal Khedira, ki si je s Portugalcem slačilnico delil že pri madridskem Realu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:35 11. Februar 2019.

    kreten je pač kreten...polh samega sebe k nosorog dreka

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.