Šport > Nogomet
7742 ogledov

Mati Cristiana Ronalda se bori za življenje

Cristiano Ronaldo in Dolores Aveiro
Dolores Aveiro je sporočila, da se ji je znova pojavil rak na dojki ter da se začenja njen boj za preživetje.

Dolores Aveiro, mati nogometaša Juventusa, Cristiana Ronalda, se bori za svoje življenje. Znova se ji je namreč pojavil rak na dojki, katerega je že uspešno premagala leta 2007.

Aveirova je nedavno prispela v Italijo na praznovanje sinovega 34. rojstnega dne ter da mu stoji ob strani v času, ko se sooča s težkimi obtožbami posilstva. Tu je tudi razkrila šokantno resnico.

Dolores Aveiro | Avtor: Profimedia Profimedia

"V Madridu sem operirala tudi drugo dojko, šla sem na obsevanje in zdaj se borim za življenje," je izjavila za portugalsko televizijo ter dodala, da še ne ve, ali bo morda potrebna še ena operacija.

Ronaldo je sicer leta 2009 doniral 100.000 funtov za ustanovitev centra za zdravljenje tumorjev v bolnišnici, ki je leta 2007 rešila njegovo mater.

Katia Dolores Aveiro Ronaldo mama mati sestra Zürich zlata žoga gala prireditev v zakulisju Šport Ronaldova mama in sestri pozirale z Messijem Katia Dolores Aveiro Ronaldo mama mati sestra Zürich zlata žoga gala prireditev Preveč denarja Šport Pridržali mamo Cristiana Ronalda
Komentarjev 2
  • Skipi 10:43 11.februar 2019.

    A moderatorji res ne znate tega nigerijca spravit iz komentarjev. Že več kot leto dni na vsakem članku smeti...pa kakšni ste mi vi moderatorji.