Šport > Nogomet
7721 ogledov

Ronaldo šokiral z brezčutno objavo in izzval val ogorčenja

cristiano ronaldo
1/2
Epa
Po neokusni objavi se je nad portugalskega superzvezdnika vsul plaz kritik.

Cristiano Ronaldo je z najnovejšo objavo na družabnem omrežju Instragramu razburkal nogometno javnost in izzval vsesplošno ogorčenje. Napadalec Juventusa je namreč objavil fotografijo, na kateri na svojem zasebnem letalu, s katerim se je vračal iz Španije v Italijo, pozira s širokim nasmeškom.

Portugalec si ne bi mogel izbrati bolj neprimernega trenutka, saj je še vedno v teku reševalna akcija nogometaša Cardiffa Emiliana Sale, čigar letalo je v ponedeljek iz neznanega razloga izginilo med letom čez Rokavski preliv. Napadalec se je vračal iz Nantesa v Cardiff, kjer so za njegov prestop odšteli več kot 17 milijonov evrov.

sala navijači nantes Bal se je najhujšega Šport Grozljivo sporočilo pogrešanega nogometaša: "Letalo razpada!"

Med prvimi se je ob Ronaldovo objavo obregnil nekdanji nogometaš in strokovni komentator Gary Lineker. "Napačen dan za takšne objave. Res napačen," je zapisal.

Portugalčevo pomanjkanje sočutja in brezbrižnost do domnevno tragične usode cehovskega kolega obsodili tudi številni drugi uporabniki družbenih omrežij.

"Ali je res tako zaverovan vase? Res si si izbral napačen trenutek," se je glasil eden izmed številnih zapisov na twitterju. "Neverjetna sebičnost in pomanjkanje sočutja," je zapisal nek uporabnik, drugi pa je dodal: "Si resen? Kaj, hudiča? Povsem nespoštljivo!"

Nekateri so Ronaldu stopili v bran in opozorili na možnost, da ni seznanjen z dogodki o pogrešanem nogometašu.

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Pogojna kazen Šport Toliko je plačal Ronaldo, da so problemi izginili

Nekdanji zvezdnik Reala se je moral v torek zglasiti na sodišču v Madridu, kjer je priznal utajo davkov in po nekajminutnem zaslišanju sprejel kazen v višini 18,8 milijona evrov ter 23 mesecev pogojne zaporne kazni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😀🛫👍

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Komentarjev 4
  • Janez_53 15:46 23.januar 2019.

    Prazna glava in polna rit je najslabša možna kombinacija! Kam hudiča gre ta svet, kjer je polpismen človek multimilionar zaradi tega, ker zna brcniti žogo? Sto vrhunskih znanstvenikov ne zasluži toliko kot en žogobrcar! Ni čudno, da bo počasi šlo vse k vragu.

  • kapibara1 14:38 23.januar 2019.

    Kakor koli, do konca življenja bo obični peder..

  • smejka 12:47 23.januar 2019.

    Ušel mu je pravi jaz, sicer dobro igra pozitivca.

Sorodne novice