Šport > Nogomet
17681 ogledov

Ronaldovo bivše dekle: On je psihopat

cristiano ronaldo Epa
Nekdanja prijateljica želi pomagati pri obtožbah na Ronaldov račun.

Model in udeleženka v šovu Big Brother Jasmine Lennard se je po zapisih v tabloidu The Sun odločila, da bo priskočila na pomoč Kathryn Mayorga, ki je Cristiana Ronalda obtožila posilstva. Zagrozila je, da bo razkrila nogometaševo pravo naravo in ga je označila za 'pofu... psihopata'. 

"Nihče nima pojma, kakšen je v resnici. Če bi poznali le polovico resnice, bi bili zgroženi," je dejala ženska, ki je z zvezdnikom Juventusa, takrat je bil član Manchester Uniteda, prijateljevala pred desetimi leti, v stiku pa naj bi bila vseskozi tudi kasneje. Lennardova trdi, da sta bila s Portugalcem v rednih kontaktih tudi v zadnjem letu in pol. 

Pred devetimi leti naj bi se po besedah Mayorge sicer zgodil incident v Las Vegasu. Ronaldo jo je povabil v sobo, jo usmeril proti vroči kopeli in ji ponudil kopalke. Medtem ko se je preoblačila, je vstopil v kopalnico in zahteval spolni odnos, nato pa jo je odpeljal v spalnico in posilil. Kasneje so na plan prišli dokumenti, ki razkrivajo, da je Ronaldova odvetniška ekipa Američanki izplačala 287 tisoč funtov z namenom, da bi ovrgla obtožbe in ne bi spregovorila o zadevi.

"Po dolgem razmišljanju sem se odločila, da bom pomagala Kathryn Mayorga in njenim pravnim zastopnikom. Ne bom več ostala v ozadju in ga gledala, ko laže. Naredila bom vse, da bi ji pomagala. Imam sporočila in posnetke, ki bodo neprecenljivi za Kathryn in njeno ekipo ter bodo razkrili njegov pravi obraz," je na twitterju zapisala zdaj 33-letna Lennardova, ki je leto mlajša od Mayorge.

"Imam na stotine njegovih sporočil. Zgodbe o seksualnih osvojitvah, ki so podobne Kathrynini. Priznal je tudi, da ima resne duševne težave. Je nasilnež in lažnivec, je pofu... psihopat. Nihče ne bi temu verjel, če ne bi imela dokazov, a sem pametno dekle, imam jih kopico. Konec igre!" je še dodala.

Komentarjev 6
 • kritikus 08:39 10.januar 2019.

  Vi trije bi drugače govorili,če bi bila to Vaša hči,

 • Avatar križar
  križar 22:46 09.januar 2019.

  Keshpychka

 • mph 13:58 09.januar 2019.

  Mora pa bit babnica psihopatka tudi sama, da je tako dolgo prijateljevala s psihopatom.