Šport > Nogomet
2406 ogledov

Ronaldo s sporočilom za Messija: "Sprejmi izziv!"

cristiano ronaldo Epa
Portugalski napadalec je svojemu velikemu rivalu poslal jasno sporočilo. Kako se bo odzval Argentinec?

Cristiano Ronaldo je v najnovejšem interjuju za italijansko Gazzetto dello Sport Lionela Messija pozval, naj razmisli o selitvi v drugo evropsko ligo.

Portugalec je doslej blestel v angleški Premier League, španski La Ligi in italijanski Serie A, medtem ko Messi ostaja zvest Barceloni in nadaljuje z nizanjem vrhunskih predstav na Pirenejskem polotoku.

"Morda ga malce pogrešam. Igral sem v Angliji, Španiji, Italiji, na Portugalskem in z državno reprezentanco, medtem ko je on vseskozi v Španiji. Mogoče me on pogreša še bolj," je povedal 33-letni Ronaldo, ki je v dresu italijanskega prvaka zabil deset ligaških zadetkov in je trenutno drugi najboljši strelec v Italiji.

cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa

"Zame je življenje izziv. Uživam v njem in rad osrečujem ljudi. Všeč bi mi bilo, če bi Messi nekoč prišel v Italijo. Pojdi po mojih stopinjah in sprejmi izziv. No, če je srečen v Barceloni, to povsem spoštujem. Messi je odličen nogometaš, in super fant. Tukaj ničesar ne pogrešam. Tukaj je moje novo življenje. Srečen sem," je povedal Ronaldo.

cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa

Dotaknil se je tudi podelitve zlate žoge. "Po mojem bi si jo zaslužil vsako leto. Tudi če je ne osvojim, to ni konec sveta. Spoštujem odločitev. Na igrišču sem naredil vse za zmago. Številke ne lažejo. To, da nisem zmagal, mi ne bo kratilo sreče. Imam dobre prijatelje in družino, igram za enega najboljših klubov na svetu. Seveda sem razočaran, a življenje gre naprej. Še bolj bom garal. Čestitke Luki Modriću. Zaslužil si je. Prihodnje leto se bova znova srečala," je obljubil Portugalec.

alba messi Nov udarec za Hrvate Šport Zvezdnik Barcelone: "Zlata žoga je laž!" luka modrić Ballon d'or Šport Legenda se pridružuje Staretu
Komentarjev 2
  • dusan11 16:35 10.december 2018.

    Tvoj iziv je tudi delo s prostitutkami čim messi ima natur otroke in družino in mu ti do gležnjev ne sezeš

Sorodne novice