Šport > Nogomet
4171 ogledov

Legenda se pridružuje Staretu

rivaldo Epa
Legendarni brazilski nogometaš se ne strinja z izborom za najboljšega nogometaša preteklega leta.

Upokojeni brazilski napadalec Rivaldo, dobitnik zlate žoge za leto 1999, meni, da je hrvaški vezist Luka Modrić neupravičeno prekinil prevlado Cristiana Ronalda in Lionela Messija.

aleksander čeferin Buren odziv Šport Po Staretu Hrvate razburil še Čeferin

Član madridskega Reala in srebrne hrvaške reprezentance je bil izbran za najboljšega nogometaša leta 2018, s tem pa se je končal desetletni duopol Messija in Ronalda.

Rivaldo se strinja, da ima Modrić za seboj izjemno sezono, vendar ni prepričan, da je res najboljši nogometaš na svetu. "Modrić je osvojil ligo prvakov in Hrvaški pomagal v finale svetovnega prvenstva, vendar bi jaz glasoval za Ronalda," je povedal Brazilec, ki se je s tem pridružil slovenskemu novinarju Andreju Staretu.

Prav Stare je na Hrvaškem sprožil pravo gonjo proti Sloveniji, ker na seznamu peterice najboljših igralce ni našel prostora za Modrića.

andrej stare Zlata žoga Šport To je Andrej Stare odgovoril besnim Hrvatom

"Portugalec je zabil ogromno golov, osvojil je ligo prvakov, dosegel senzacionalen gol proti Juventusu. Dokazal je svojo vrednost na SP, kjer je zabil štiri gole, vključno s hat-trickom proti Španiji. Verjamem, da si je nagrado zaslužil bolj kot kdorkoli drug. Potem je tu še Lionel Messi, ki bi moral biti najmanj v top 3," je prepričan 46-letnik.

"Do spremembe je prišlo z namenom, da se pod zlato žogo končno podpiše nekdo drug. Meni se to ne zdi pošteno, saj sta tako Ronaldo kot Messi odigrala ključni vlogi v svojih ekipah.  Ne vidim razoga za spremembo," še poudarja Rivaldo.

andrej stare Komentar Slovenija Kaj je treba tega Staretu, Hrvatom, Slovencem?
 
Komentarjev 3
  • Avatar Iva Deko
    Iva Deko 00:16 10.december 2018.

    Butast komentar źe tako je znan po butastih izjavah pri prenosih ...Lahko bi šel v penzijo pa v Italijo na morje...na oddih.

  • Avatar Iva Deko
    Iva Deko 00:13 10.december 2018.

    Koga briga kaj flanca Stari ....njegovi komentarji so butasti..

  • Avatar Leon
    Leon 09:42 09.december 2018.

    Legenda se pridružuje Staretu.................na pivu UNION .