Šport > Nogomet
1984 ogledov

Modrić: "Ronaldo in Messi nista fer!"

Luka Modrić, zlata žoga Epa
Dobitnik Zlate žoge za najboljšega nogometaša na svetu, Luka Modrić, je za hrvaške Sportske novosti opravil obširen intervju, kjer se je med drugim dotaknil tudi samega izbora in obnašanja svojih tekmecev.

Hrvaški nogometni diamant Luka Modrić je v sanjski sezoni osvojil praktično vse individualne nagrade, smetana na torti pa je bila Zlata žoga, najstarejša in najbolj cenjena nagrada za posameznike v nogometnem svetu.

Andrej Stare Besni Šport Andrej Stare razburil hrvaško javnost

Modrić je tako prekinil dominacijo Cristiana Ronalda in Lionela Messija, ki sta si nagrado razdelila v zadnjih desetih letih, tokrat pa se niti nista udeležila svečanosti, saj sta oba vedela, da ne bosta osvojila nagrade.

andrej stare Zlata žoga Šport To je Andrej Stare odgovoril besnim Hrvatom

"Izgleda, da je to imenovanje pomembno, oziroma ima ta nagrada svojo vrednost, le ko jih onadva osvojita. To ni fer z njune strani, niti do igralcev, niti do ljudi, ki glasujejo, ki so ju prejšnjih deset let imenovali za najboljša na svetu, ter niti do nogometa in navijačev," je za Sportske novosti izjavil Modrić.

andrej stare Komentar Slovenija Kaj je treba tega Staretu, Hrvatom, Slovencem?

"Ronaldo in Messi sta dva fenomena, dominantna sta zadnjih deset let, po kvaliteti sta iznad vseh. Toda tu govorimo o učinku v zgolj eni sezoni. Verjetno nekaj pomeni, če dobimo enake rezultate pri glasovanju selektorjev, trenerjev, igralcev, novinarjev in navijačev. Ali se pač čisto vsi motijo? Če bi glasovali pa zgolj o kvaliteti nogometašev, potem je najboljše, da ukinemo vsa glasovanja in nagrade podelimo njima, vse dokler bosta aktivno igrala," je to temo zaključil Modrić.

luka modrić To nam očitajo Šport Hrvati še kar udrihajo po Slovencih zlatan ibrahimović Zlatan Šport Tudi Ibrahimović s svojo izjavo razjezil Hrvate
Komentarjev 3
  • kladu 10:19 16.december 2018.

    MODRIČ CAR SI,sedaj se vidi da so tudi v nogometu pederi...pravimo ubogi nogometaš danes mu ne gre itd itd.Ven ga bi morali zabrisat in nabrcati v rit...to niso lige prvakov ampak lige miljonarjev,,,se preseravajo do konca.Ma da je robot in ...prikaži večn pika ,da dela po navodilih ko iz računalnika..zasluživo miljone in miljone na leto,naši pa par sto evrov pa jih jebemo...

  • porko2 14:27 15.december 2018.

    To je neka politika, ne vem še, kam vodi. Ampak Modrič si ni zaslužil te nagrade. Naj mi kdo pove s čim naj bi si jo. McClain ... super razlaga.

  • McClain 12:02 15.december 2018.

    statistike je treba pogledat:uspesne podaje, asistence, gole, proste strele, preigravanje,pa minuse v izgubljenih zogah, faljenih podajah itd, POtem ugotoviš, da ni fer da je tale kljukec pobral zlato žogo.