Šport > Nogomet
5446 ogledov

Tudi Ibrahimović s svojo izjavo razjezil Hrvate

zlatan ibrahimović Epa
V svetu nogometa je zadnji teden dni glavna tema podelitev nagrade Zlata žoga hrvaškemu nogometnemu virtuozu Luki Modriću. Mnogi se s to kontroverzno odločitvijo ne strinjajo, med drugimi tudi Zlatan Ibrahimović, ki je s svojim mnenjem razjezil hrvaško javnost.

Zlatan Ibrahimović je za ključnega človeka pri podelitvi Zlate žoge označil predsednika Real Madrida Florentina Pereza, ki naj bi vplival na končne rezultate ter imenovanje kapetana Kockastih za najboljšega nogometaša na svetu.

andrej stare Komentar Slovenija Kaj je treba tega Staretu, Hrvatom, Slovencem?

Po Švedovem mnenju bi si nagrado prej zaslužila Cristiano Ronaldo, ki je imel dosti boljši individualni učinek od Luke Modrića v minuli sezoni, ali Antoine Griezmann, ki se je okitil z naslovom svetovnega prvaka ter imel ključno vlogo v večini odločilnih tekem v Rusiji, prav tako pa je svojim Atleticom iz Madrida osvojil Evropsko ligo ter evropski superpokal.

Andrej Stare Besni Šport Andrej Stare razburil hrvaško javnost

A nagrada je vseeno pripadla nizkoraslemu vezistu iz Zadra, kar je prepričalo Ibrahimovića, da je Florentino Perez človek iz ozadja, ki odloča, komu bo pripadla Zlata žoga. Prav tako mu je sumljivo imenovanje Ronalda za najboljšega nogometaša na svetu v prejšnjih letih, saj je bil slednji takrat še v zelo dobrih odnosih z alfa in omego Kraljevega kluba.

"Zdaj vemo, da je bil Florentino Perez ta, ki je v prejšnjih letih tekmoval z Lionelom Messijem za Zlato žogo, in ne Ronaldo," je bila izjava s katero je dal jasno vedeti, kaj si misli tudi o letošnjem izboru za najboljšega nogometaša na svetu, kar je zelo razjezilo hrvaško javnost, ki je mnenja, da si je Modrić nagrado več kot zaslužil.

andrej stare Zlata žoga Šport To je Andrej Stare odgovoril besnim Hrvatom

Eden izmed komentarjev na spletni strani 24 sata se je glasil: "Talentiran igralec, toda omejen s svojim prepihom v glavi, zato ni nikoli nič osvojil. Šele ko zapusti ekipo, lahko ta končno nekaj osvoji."

Komentar z največ všečki pa se je glasil: "Edina nagrada, ki bi jo lahko osvojil ti, je tista za največji nos v nogometnem svetu."

zlatan ibrahimović Šel predaleč? Šport Ibrahimović z objavo šokiral Švede

 

Komentarjev 2
  • tone51 09:27 12.december 2018.

    tile hrčki pa so ene jokice..

Sorodne novice