Šport > Nogomet
5871 ogledov

Ibrahimović z objavo šokiral Švede

zlatan ibrahimović Epa
Brezkompromisni Zlatan Ibrahimović je spet prvizdignil obrvi v domovini.

Švedski napadalec Zlatan Ibrahimović je tokrat Švede šokiral z objavo fotografije, na kateri pozira ob švedski kraljici Silvii.

Gre za fotomontažo fotografije kraljevega para, pri čemer je Ibrahimović stopil v čevlje kralja Karla Gustava XVI in se tako "oklical" za švedskega monarha.

Za piko na i je ime države iz Švedske prekrstil v Zvedsko (ang: Sweden - Zweden), pri čemer je črko S nadomestil s prvo črko svojega imena.

Slavni nogometaš, čigar prihodnost je za zdaj pod vprašajem, saj se v medijih pojavljajo nasprotujoče si informacije o tem, kje naj bi nadaljeval kariero, se je v preteklosti že oklical za boga, zdaj pa si je nadel še naziv kralja.

Nekaterim se je njegova domislilca zdela zabavna, spet drugi so mnenja, da je s tem izkazal pomanjkanje spoštovanja do kraljeve družine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zweden

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Komentarjev 5
  • porko2 17:25 11.december 2018.

    Ibra, ti si zakon. Tako se dela samopromocija. Sigurno ti je svetovalec Damjan Murko.

  • Pepe007 14:22 11.december 2018.

    Mislim, da je Ibro pravzaprav zelo brihten ali pa ima dobrega svetovalca. Ve, da je za oglaševalce odločilna prepoznavnost. S takimi potezami si jo dvigne med ljudmi, ki nogometa ne gledajo in ga nikoli ne bodo gledali. Zaradi tega bo ...prikaži več oglaševalsko zanimiv še nekaj let za tem, ko bo kopačke dal v koš. Budale so predvsem tisti, ki take objave preresno jemljejo in mu na tak način še pomagajo pri njegovem trudu.

  • alen04 13:20 11.december 2018.

    pri vsem denarju, ki ga ima bi si lahko že zdavnaj vsaj malo pameti kupil. nogometaš, saj kaj dosti ni za pričakovati od inteligence.