Šport > Nogomet
3606 ogledov

Mbappé iz sobe odstranil Ronalda

ronaldo mbappe Epa Mbappe je prerasel svojega vzornika.
Eden najdražjih nogometašev vseh časov je obrnil nov list v svojem življenju.

Kylan Mbappé se iz leta v leto nezadržno vzpenja po seznamu najboljših nogometašev na svetu. Mladi zvezdnik Paris Saint-Germaina, ki je za njegov prestop izkašljal 180 milijonov evrov, ima za seboj izjemno leto, v katerem je osvojil trojček klubskih lovorik in naslov svetovnega prvaka.

20-letni napadalec je bil v najstniških letih velik oboževalec Cristiana Ronalda, a ti časi so zdaj dokončni minili. "On je moj idol iz otroštva in res je bilo nekaj posebnega, ko sem obiskal Valdebebas in in ga spoznal. Ko sem bil mlajši, sem ga zelo občudoval, a tega je zdaj konec. Zdaj igram proti njemu," je ob koncu lanskega leta dejal Francoz.

Letos je šel še korak dlje in pokazal, da je pripravljen naslediti svojega učitelja. Ob izteku novega leta je na družbenih omrežjih objavil fotografijo svoje otroške sobe, ki pa se močno razlikuje od tiste, ki jo je objavil pred časom. 

Na prvotni sliki so Mbappéjevo sobo krasili plakati portugalskega superzvezdnika, v novi objavi pa je Ronaldove slike nadomestil  s svojimi vrhunci preteklega leta.

Fotomontažo je na Instagramu všečkalo 3,5 milijona ljudi.

mbappe otroška soba | Avtor: Twitter Twitter

Mbappé je on koncu lanske sezone še drugič zapored osvojil priznanje za najboljšega mladega nogometaša v Franciji ter pristal na četrtem mestu v glasovanjih za nagradi The Best Fifa Men's Player in Ballon d'Or.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

• 2018 🏆🎉✅ • 2019.....❓❓❓ 🥳HAPPY NEW YEAR🥳

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe) on

Komentarjev 2
  • Eddie 12:21 02.januar 2019.

    Malo bolje poglejte, pa lahko vidite, da gre za isto sliko, ki je samo predelana.

  • Janez_53 08:39 02.januar 2019.

    Še en bebast naslov. Od kod hudiča dobivate "ideje" za tako neumne naslove?