Šport > Nogomet
4806 ogledov

Vrag odnesel šalo, izdan nalog za odvzem DNK Ronaldu

cristiano ronaldo Epa
Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo se bo moral pred obtožbami o posilstvu zagovarjati pred sodiščem.

Policija v Las Vegasu je izdala nalog za odvzem vzorca DNK nogometnemu zvezdniku Cristianu Ronaldu, članu torinskega Juventusa, kot del preiskave o njegovem domnevnem posilstvu Kathyrn Mayorge, je zapisal ameriški časopis Wall Street Journal ter ga povzemajo tudi vsi svetovni mediji.

"Potrjujemo, da je bila izdana uradna zahteva za odvzem vzorca italijanskim oblastem," je lasvegaška policija potrdila za nemško tiskovno agencijo dpa. Zdaj so na potezi pristojne institucije v Italiji.

Štiriintridesetletna Mayorga trdi, da jo je portugalski reprezentant posilili v enem od hotelov v Las Vegasu 13. junija leta 2009 in njena odvetnica Leslie Stovall je sprožila civilno tožbo.

Ronaldo to odločno zanika in naj bi šlo za vzajemno soglasje, kar trdi tudi njegov odvetnik Peter Christiansen. Nekdanja manekenka Mayorgejeva pa je obenem navedla, da je v zameno za molk dobila 375.000 ameriških dolarjev.

"Ronaldo je vedno trdil, in to velja tudi danes, da je bilo vse, kar se je dogajalo v hotelu v Las Vegas leta 2009, vzajemno in naravno. Obenem ni presenečenje, da je bila najden DNK, ki ne pripada Mayorgejevi, kot tudi ne, da je policija kot del običajnega preiskovalnega postopka zahtevala preiskavo DNK," je v izjavi dejal Christiansen.

cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 1
  • Avatar Evhiraenna
    Evhiraenna 23:24 11.januar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v ==> www.3xDate.top