Bezjak iz Nemčije na Poljsko

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Reprezentančni napadalec je zamenjal delodajalca.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentant Roman Bezjak zapušča nemškega drugoligaša Darmstadt in se seli k poljskemu prvoligašu Jagiellonii Białystok, kjer že igrata slovenska nogometaša Nemanja Mitrović in Dejan Lazarević. Prestop je bil napovedan že več dni, danes pa so ga v Darmstadtu potrdili tudi uradno.

Osemindvajsetletni Bezjak je poleti 2016 odšel v Darmstadt iz Rijeke in bil z dvema milijonoma evrov najdražji nakup v zgodovini tega nemškega kluba. A prav naigral se ni, saj je za Darmstadt lani odigral vsega 11 prvenstvenih tekem, nato pa so ga Nemci vnovič posodili Rečanom. V letošnji sezoni je Bezjak nato za Darmstadt zaigral na štirih tekmah.

Zdaj je Bezjak podpisal pogodbo s Poljaki do leta 2020. Cilj Jagiellonie je nastop v evropskih pokalih, trenutno pa je klub na četrtem mestu poljskega prvenstva. Finančne podrobnosti o prestopu niso znane. 

Zadnji dan Nakupovali tudi Totenham, Chelsea ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.