Šport > Nogomet
122 ogledov

Bezjak iz Nemčije na Poljsko

Švedska - Slovenija, Roman Bezjak Profimedias
Reprezentančni napadalec je zamenjal delodajalca.

Slovenski nogometni reprezentant Roman Bezjak zapušča nemškega drugoligaša Darmstadt in se seli k poljskemu prvoligašu Jagiellonii Białystok, kjer že igrata slovenska nogometaša Nemanja Mitrović in Dejan Lazarević. Prestop je bil napovedan že več dni, danes pa so ga v Darmstadtu potrdili tudi uradno.

Osemindvajsetletni Bezjak je poleti 2016 odšel v Darmstadt iz Rijeke in bil z dvema milijonoma evrov najdražji nakup v zgodovini tega nemškega kluba. A prav naigral se ni, saj je za Darmstadt lani odigral vsega 11 prvenstvenih tekem, nato pa so ga Nemci vnovič posodili Rečanom. V letošnji sezoni je Bezjak nato za Darmstadt zaigral na štirih tekmah.

Zdaj je Bezjak podpisal pogodbo s Poljaki do leta 2020. Cilj Jagiellonie je nastop v evropskih pokalih, trenutno pa je klub na četrtem mestu poljskega prvenstva. Finančne podrobnosti o prestopu niso znane. 

olivier giroud Zadnji dan Šport Nakupovali tudi Totenham, Chelsea ...
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.