Bezjaka bo reševala nemška legenda

Foto: EPA
Foto: EPA
Zadnjeuvrščena ekipa nemškega prvenstva Darmstadt bo v novo leto krenil z novim trenerjem, Torstenom Fringsom, ki bo v preostalih osemnajstih kolih skušal slovenskega reprezentanta Romana Bezjaka in soigralce obdržati med elito.
Oglej si celoten članek

Za nekdanjega nemškega reprezentanta, 40-letnega Torstena Fringsa, bo to prvo samostojno trenersko delo. Do zdaj je bil pomočnik Viktorja Skripnika v Werderju iz Bremna.

Frings bo tretji trener Darmstadta v letošnji sezoni. Vodstvo kluba je po šestih zaporednih porazih v začetku decembra odstavilo Norberta Meierja, po njegovem odhodu pa je ekipo začasno prevzel Ramon Berndroth.

Darmstadt je po 16. krogih na zadnjem, 18. mestu z le osmimi točkami, ali štirimi manj od Ingolstadta, ki je mesto pred njim in pet manj kot Hamburger SV, ki je na 16. mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.