BiH: EP v Sloveniji pod vprašajem?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
"Ali bo EP v košarki odigrano v Sloveniji?" se sprašujejo pri spletnem portalu Dnevni avaz.
Oglej si celoten članek

Dnevni avaz namreč piše, da je izvršni odbor Evropske košarkarske zveze (Fiba), čeprav je v Münchnu potrdil, da je Slovenija domačin evropskega prvenstva (EP) 2013, pustil vse opcije še vedno odprte.

"Slovenija je kot organizator EP Fibi plačala 6,5 milijona evrov kotizacije, a ob trenutni krizni finančni situaciji vse opcije ostajajo odprte," za Dnevni avaz pravi ožji član Fibe Mirsad Đonlagić.

Đonlagić dodaja, da je Slovenija organizator EP, a se bodo objavili še dodatni razgovori, saj se morajo medsebojni dogovori v popolnosti spoštovati.

Izvršni odbor Fiba Europe je sicer pred dnevi na svoji zadnji seji potrdil Celje in Ljubljano s Halo Tivoli kot novi lokaciji prvega dela EuroBasketa 2013. Člani izvršnega odbora so znova izrazili zaupanje KZS in lokalnemu organizacijskemu odboru, da bo ta od 4. do 22. septembra 2013 pripravil odličen dogodek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.