Šport > Košarka
18 ogledov

BiH: EP v Sloveniji pod vprašajem?

Košarka v dvorani Stožice Žurnal24 main
"Ali bo EP v košarki odigrano v Sloveniji?" se sprašujejo pri spletnem portalu Dnevni avaz.

Dnevni avaz namreč piše, da je izvršni odbor Evropske košarkarske zveze (Fiba), čeprav je v Münchnu potrdil, da je Slovenija domačin evropskega prvenstva (EP) 2013, pustil vse opcije še vedno odprte.

"Slovenija je kot organizator EP Fibi plačala 6,5 milijona evrov kotizacije, a ob trenutni krizni finančni situaciji vse opcije ostajajo odprte," za Dnevni avaz pravi ožji član Fibe Mirsad Đonlagić.

Đonlagić dodaja, da je Slovenija organizator EP, a se bodo objavili še dodatni razgovori, saj se morajo medsebojni dogovori v popolnosti spoštovati.

Izvršni odbor Fiba Europe je sicer pred dnevi na svoji zadnji seji potrdil Celje in Ljubljano s Halo Tivoli kot novi lokaciji prvega dela EuroBasketa 2013. Člani izvršnega odbora so znova izrazili zaupanje KZS in lokalnemu organizacijskemu odboru, da bo ta od 4. do 22. septembra 2013 pripravil odličen dogodek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.