Bila je vsa okrvavljena, a vseeno dobila maraton

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Beloruska maratonka Volha Mazuronak je zmagovalka maratona ne letošnjem Evropskem prvenstvu. V prvem delu teka so ji zaradi vročine popokale kapilare, tako da je nastopala vsa okrvavljena.
Oglej si celoten članek

Belorusinja Volha Mazuronak je zaznamovala tekmovanje v ženskem maratonu na Evropskem prvenstvu v Berlinu.

Zmagala je z rezultatom 2 uri 26 minut in 22 sekund, kljub temu da je na začetku teka imela težave s kapilarami v nosu, tako da je bila vsa okrvavljena po obrazu, katerega si je večkrat brisala z mokrimi brisačami

Obležal na cesti Drama maratonca, nihče mu ni priskočil na pomoč

Toda krizo ji je uspelo prebroditi. Na koncu je vseeno za las uspela slaviti pred Francozinjo Clemens Calvin, ki je zaostal 6 sekund, in Čehinjo Evo Vrabcovo Nyvltovo, ki je zaostala za 9 sekund.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.