Bilić brez gliserja k Lokomotivi

Foto: EPA
Foto: EPA
Hrvaškemu selektorju so nepridipravi ukradli razkošno plovilo.
Oglej si celoten članek

Selektorju ognjenih Slavenu Biliću vsekakor ni dolgčas. Skrbi mu povzročajo nekateri njegovi varovanci, ki v tej sezoni niso odigrali zadostnega števila tekem in posledično niso v optimalni formi, ob tem pa se mora ukvarjati tudi z zadevami, ki so povezane z njegovo selitvijo k moskovski Lokomotivi.

Za še nekaj več sivih las na njegovi glavi pa je poskrbela tudi nenogometna tema. Splitčanu so namreč v zalivu Lovetovo v Vodicah ukradli gliser SeaRay 240. Skoraj osem metrov dolgo plovilo, vredno slabih 40 tisoč evrov, so za zdaj še neznani storilci odvezali in iz marine odpluli neznano kam. Policija gliser še išče.

Bilića finančna škoda najbrž ne skrbi, saj mu bo po Euru žepe napolnila podpisana pogodba z moskovsko Lokomotivo. Pri tem bogatem ruskem klubu so mu morda tudi že ponudili začasno alternativno prevozno sredstvo – lokomotivo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.