Šport > Nogomet
30 ogledov

Bilić brez gliserja k Lokomotivi

Slaven Bilić EPA
Hrvaškemu selektorju so nepridipravi ukradli razkošno plovilo.

Selektorju ognjenih Slavenu Biliću vsekakor ni dolgčas. Skrbi mu povzročajo nekateri njegovi varovanci, ki v tej sezoni niso odigrali zadostnega števila tekem in posledično niso v optimalni formi, ob tem pa se mora ukvarjati tudi z zadevami, ki so povezane z njegovo selitvijo k moskovski Lokomotivi.

Za še nekaj več sivih las na njegovi glavi pa je poskrbela tudi nenogometna tema. Splitčanu so namreč v zalivu Lovetovo v Vodicah ukradli gliser SeaRay 240. Skoraj osem metrov dolgo plovilo, vredno slabih 40 tisoč evrov, so za zdaj še neznani storilci odvezali in iz marine odpluli neznano kam. Policija gliser še išče.

Bilića finančna škoda najbrž ne skrbi, saj mu bo po Euru žepe napolnila podpisana pogodba z moskovsko Lokomotivo. Pri tem bogatem ruskem klubu so mu morda tudi že ponudili začasno alternativno prevozno sredstvo – lokomotivo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.