Birsa zabil Interju

Valter Birsa je v dresu Genove zadel proti Interju, a je slednji z zmago 2:1 napredoval v četrtfinale italijanskega pokala.
Oglej si celoten članek

Črno-modri so na domači tekmi osmine finala že v deveti minuti povedli z lepim zadetkom Brazilca Maicona, na začetku drugega polčasa pa je za 2:0 zadel še Andrea Poli. Slovenski reprezentant, ki je tokrat odigral celotno tekmo, je nato v sodnikovem podaljšku zabil častni zadetek za goste iz Genove.

V četrtfinalu italijanskega pokala bosta tako slovenske barve lahko zastopala le še nogometaša ChievaBojan Jokić in Boštjan Cesar, klub iz Verone pa se bo doma pomeril s Sieno. Tekme četrtfinala bodo odigrane že naslednji teden, preostali pari so Juventus - Roma, Napoli - Inter, Milan - Lazio.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.