Birsa: "Zanima nas rezultat"

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Zadnja tekma tega koledarskega leta za Slovenijo bo sredina z Gruzijo. Izbranci Matjaža Keka na Obali pridno, a sproščeno trenirajo. "Čeprav bo le prijateljska, nas zanima tudi rezultat," pove Valter Birsa.
Oglej si celoten članek
Sproščeno, a zavzeto so na prenovljeni Bonifiki trenirali izbranci Matjaža Keka. Poglejte v galeriji.

"Prišli smo odigrat dobro tekmo; čeprav bo le prijateljska, nas zanima tudi rezultat. Gruzijci bodo zanimiv nasprotnik, imajo svoje adute, ki lahko odločijo tekmo," pred sredinim obračunom z Gruzijo v Kopru razmišlja vezist Slovenije Valter Birsa.

Drugič v Kopru
Prenovljena Bonifika, ki sprejme dobrih štiri tisoč gledalcev, je že nekaj dni razprodana. Slovenija bo sicer v Kopru gostiteljica drugič v zgodovini; prvič, leta 2001, je v našem največjem primorskem mestu z Urugvajem izgubila z 0:2.

Zlajo in Šuler le tekala
Ta ponedeljek nista s polno paro trenirala Zlatan Ljubijankić in Marko Šuler. Napadalec in branilec belgijskega Genta sta tokrat zgolj nabirala kilometre s tekanjem okoli zelenice stadiona Bonifika.

Kar se tiče nastopa, bolje kaže kapetanu Robertu Korenu, ki je imel sicer v zadnjih tednih težave z natrgano mišico, a bo v sredo zelo verjetno začel že prvo minuto. "Izpustil sem tri tekme svojega kluba, zdaj se počutim precej bolje. Nisem stoodstotno pripravljen, skupaj z zdravniško službo bomo ocenili položaj," pravi Koren, ki je v petek na zadnji klubski tekmi Hulla na gostovanju pri Prestonu igral zelo solidno in ob zmagi z 2:0 prispeval podajo za prvi gol.

Gruzijci bodo zanimiv nasprotnik.
Valter Birsa
Z Gruzijci četrtič
Slovenija se bo z Gruzijo, proti kateri še ni klonila, v sredo pomerila četrtič v zgodovini. Naša reprezentanca je v prvih treh obračunih dvakrat zmagala in enkrat remizirala. Prvo ime jutrišnjih gostov je 32-letni branilec Kakha Kaladze, ki od poletja brani barve Genoe, prej pa je kar devet let nosil majico velikega Milana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.