Bivši nogometni zvezdnik ženo zapustil zaradi 23-letnice

Foto: Profimedia Pavel Nedved
Nekdanji nogometni as po dolgih letih zapustil ženo.
Oglej si celoten članek

Šestinštiridesetletni Pavel Nedved se bo po 25 letih zakona ločil od žene Ivane, razlog za to pa je 23-letnica. Češki tabloid Blesk je objavil fotografijo nekdanjega češkega reprezentanta, ki se je v Londonu na konjeniški prireditvi  družil s polovico mlajšo rojakinjo Lucio Anovčinovo. Ta se je do nedavnega tudi sama ukvarjala s konjeniškim športom.

Nedved že nekaj časa ne živi s soprogo, ločitveni papirji pa so že v pripravi. Par ima dva otroka - Ivano in Pavela, Nedvedova nova spremljevalka pa je le leto dni starejša od njegove hčerke.

Nedved je v svoji karieri igral za praško Duklo in praško Sparto, Lazio in Juventus. Ustalil se je predvsem pri Stari dami (2001-2009), na 247 ligaških tekmah je vezist zabil 51 golov. Tudi po karieri je ostal zvest torinskemu velikanu, trenutno je podpredsednik upravnega odbora v klubu. Za češko izbrano vrsto je odigral 91 tekem in dosegel 18 zadetkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.