Šport > Nogomet
6169 ogledov

Bivši nogometni zvezdnik ženo zapustil zaradi 23-letnice

Pavel Nedved Profimedia
Nekdanji nogometni as po dolgih letih zapustil ženo.

Šestinštiridesetletni Pavel Nedved se bo po 25 letih zakona ločil od žene Ivane, razlog za to pa je 23-letnica. Češki tabloid Blesk je objavil fotografijo nekdanjega češkega reprezentanta, ki se je v Londonu na konjeniški prireditvi  družil s polovico mlajšo rojakinjo Lucio Anovčinovo. Ta se je do nedavnega tudi sama ukvarjala s konjeniškim športom.

Nedved že nekaj časa ne živi s soprogo, ločitveni papirji pa so že v pripravi. Par ima dva otroka - Ivano in Pavela, Nedvedova nova spremljevalka pa je le leto dni starejša od njegove hčerke.

Nedved je v svoji karieri igral za praško Duklo in praško Sparto, Lazio in Juventus. Ustalil se je predvsem pri Stari dami (2001-2009), na 247 ligaških tekmah je vezist zabil 51 golov. Tudi po karieri je ostal zvest torinskemu velikanu, trenutno je podpredsednik upravnega odbora v klubu. Za češko izbrano vrsto je odigral 91 tekem in dosegel 18 zadetkov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Il mio tutto, la mia gioia più grande ❤️ mi mancate già ❤️

A post shared by Ivana (@ivananedved) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.