Pri Realu konec karantene, bivši predsednik zapustil intenzivno nego

Foto: Epa Valdebebas Real Madrid
V madridskem velikanu so zaključili s karanteno.
Oglej si celoten članek

Danes mineva štirinajst dni od pozitivnega izvida na koronavirus košarkarja Real Madrida Treyja Thompkinsa, zaradi katerega sta morali v karanteno nogometna in košarkarska selekcija tega kluba, ki si je pred tem delila prostore za trening. Konec karantene sicer ne spreminja položaja članov Real Madrida, saj v Španiji vlada stanje maksimalne osamitve. Kot je klub povedal časniku As, nihče drug od 750 članov kluba ni zbolel za koronavirusom.

Hkrati iz Real Madrida prihajajo vzpodbudne novice o zdravju Fernanda Martina Alvareza, nekdanjega predsednika kluba, ki je bil zaradi težav z dihanjem ob okužbi s koronavirusom več dni priključen na respirator. 72-letnik, ki je bil na čelu kluba le dva meseca leta 2006, je zapustil intenzivno nego bolnišnice Puerta de Hierro v Madridu in bo zdravljenje nadaljeval na oddelku.

Pred tednom je zaradi okužbe s koronavirusom umrl nekdanji predsednik Real Madrida Lorenzo Sanz. Star je bil 77 let, predsednik španskega velikana pa je bil od 1995 do 2000.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.