Šport > Nogomet
184 ogledov

Pri Realu konec karantene, bivši predsednik zapustil intenzivno nego

Valdebebas Real Madrid Epa
V madridskem velikanu so zaključili s karanteno.

Danes mineva štirinajst dni od pozitivnega izvida na koronavirus košarkarja Real Madrida Treyja Thompkinsa, zaradi katerega sta morali v karanteno nogometna in košarkarska selekcija tega kluba, ki si je pred tem delila prostore za trening. Konec karantene sicer ne spreminja položaja članov Real Madrida, saj v Španiji vlada stanje maksimalne osamitve. Kot je klub povedal časniku As, nihče drug od 750 članov kluba ni zbolel za koronavirusom.

Hkrati iz Real Madrida prihajajo vzpodbudne novice o zdravju Fernanda Martina Alvareza, nekdanjega predsednika kluba, ki je bil zaradi težav z dihanjem ob okužbi s koronavirusom več dni priključen na respirator. 72-letnik, ki je bil na čelu kluba le dva meseca leta 2006, je zapustil intenzivno nego bolnišnice Puerta de Hierro v Madridu in bo zdravljenje nadaljeval na oddelku.

Pred tednom je zaradi okužbe s koronavirusom umrl nekdanji predsednik Real Madrida Lorenzo Sanz. Star je bil 77 let, predsednik španskega velikana pa je bil od 1995 do 2000.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.