Šport > Nogomet
611 ogledov

Oče zvezdnika Reala: "Če je kriv, naj gre v zapor."

luka jović Epa
Oče nogometaša Reala, ki je prekršil karanteno in se iz Madrida odpravil k dekletu v Beograd, meni, da si njegov sin zasluži zaporno kazen, če mu bo dokazana krivda.

Srbski napadalec Luka Jović je pred dnevi prekršil stroga pravila karantene, v kateri so se znašli tako košarkarji kot nogometaši kraljevega kluba, potem ko je bil na novi koronavirus pozitiven nekdanji soigralec Luke Dončića Trey Thompkins.

Jović je na lastno pest iz Madrida odšel v Beograd, kjer naj bi se udeležil zabave ob rojstnem dnevu njegovega dekleta, zaradi česar mu sodeč po odzivu državnega političnega vrha grozi celo zaporna kazen.

Nogometašui v bran je stopil njegov oče Milan Jović, ki meni, da kazen mora biti vzgojna, toda kršitvi primerna.

"Luka se je dvakrat testiral za koronavirus in v obeh primerih je bil negativen. Zaradi tega je mislil, da lahko gre v Srbijo, zdaj pa se do njega vedejo, kot da je kriminalec. Če bo moral v zapor, bo šel. Strinjam se s srbskim predsednikom in premierko, a le v primeru, da je kriv. Podpiram takšno kazen, če je res storil kaj narobe. Njegovo dekle je nosečo, zato nista mogla ven. Pojavile so se celo fotografije, kako se skupaj zabavata, a te so nastale v Španiji," je poudaril Jović starejši.

Napadalec madridskega kluba se je za nepremišljeno potezo tudi javno opravičil.

Luka Jović Spor Šport Predsednik Srbije ostro nad člana Real Madrida
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice