Bivši reprezentant obtožen brutalnega umora

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mladi bolgarski nogometaš Borislav Baldžijski je obtožen umora 36-letnega odvetnika.
Oglej si celoten članek

V Sofiji je bil v torek umorjen odvetnik Peter Aleksov. 36-letnega advokata so mrtvega našli na ulici pred kazinojem v centru bolgarske prestolnice. 

Zločina so obtožili 22-letnega nogometaša sofijske Slavije - Borislava Baldžijskega. Slednji je sedaj tudi uradno obtožen umora, v primeru obsodbe pa mu grozi najmanj 20 let zapora, poročajo bolgarski mediji. 

Nogometaš naj bi odvetnika s pestmi brutalno napadel na ulici, po toči udarcev je Aleksov, po pripovedovanju očividcev, omahnil in z glavo zadel ob rob pločnika ter na mestu umrl. Zakaj je prišlo do napada, zaenkrat še ni znano.

Bil je mladi reprezentant

"Ne vem veliko o tem primeru, a lahko rečem, da on (Balžijski, op. a.) ni več član Slavije," je po aretaciji nogometaša dejal predsednik kluba Venteslav Stefanov.

Baldžijski, čigar kariera je najbrž končana, se je izšolal v mladinskih vrstah še enega sofijskega kluba - Levskega. Igral je tudi za Lokomotivo iz Mezdre, Nesebar in Černomorec iz Burgasa. Zbral je tudi nekaj nastopov za mlado bolgarsko reprezentanco (U21).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.