Bivši svetovni prvak suspendiran, ker je podprl Trumpa

Foto: Epa Quinn Simmons
Pri ekipi Trek Segafredo so suspendirali svojega kolesarja.
Oglej si celoten članek

Kolesarska ekipa Trek Segafredo je suspendirala svojega tekmovalca Quinna Simmonsa, lanskega mladinskega svetovnega prvaka. Razlog za to tokrat ni doping, ampak neprimerni tviti, v katerih je podprl ameriškega predsednika Donalda Trumpa, toda ne s primernimi komentarji, ampak z rasističnim emojijem.

"Menimo, da je naš kolesar z izjavami na spletu škodil naši ekipi, profesionalnemu kolesarstvu," so odločitev obrazložili pri ekipi Trek Segafredo, ki je zatrdila, da je suspenz začasen in da se bo vodstvo s kolesarjem resno pogovorilo, poroča spletna stran cyclingtips.com.

Razkritje Pogačar takole nagradil svoje pomočnike

Podjetje Trek je javnost pred časom že obtoževala zaradi prodaje koles ameriški policiji. 

Foto: Epa Quinn Simmons

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.