Bivši vratar Barçe izven smrtne nevarnosti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Turški čuvaj mreže ostaja v bolnišnici, a se počuti bolje.
Oglej si celoten članek

Nekdanjemu turškemu nogometnemu reprezentančnemu vratarju Rüştüju Reçberju se je zdravstveno stanje po okužbi z novim koronavirusom močno izboljšalo. Zapustil je intenzivno nego in ni v življenjski nevarnosti, so poročali nekateri turški mediji.

"Še vedno je v bolnišnici, a ne na intenzivni negi, ampak v normalni sobi. Dobro se počuti in se bo še bolje," je sporočila njegova žena Isil.

Legenda "Koža mu je posivela, ni več mogel govoriti."

Po poročanju turških medijev naj bi se Rüştü Reçber virusa nalezel prav od žene, ki naj ne bi upoštevala obvezne 14-dnevne karantene po prihodu iz ZDA in obiskala svoj kozmetični salon. Isil Reçber je obtožbe kategorično zavrnila. 

"To je laž. Nisem šla v kozmetični salon. Stanovanje sem zapustila samo enkrat, a v tem trenutku mi je popolnoma vseeno za ta medijski linč. Mar mi je samo za to, da bi Rüştü ozdravel," je povedala soproga 46-letnega čuvaja mreže.

Rüştü Reçber je branil za v domovini branil za Burdurgücü, Antalyaspor, Fenerbahçe in Beşiktaş, med letoma 2003 in 2006 je bil član Barcelone. Za elitno reprezentanco Turčije je zbral 120 nastopov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.