Šport
1466 ogledov

"Koža mu je posivela, ni več mogel govoriti."

Rüştü Reçber Epa
Soproga nekdanjega vratarja Barcelona odločno zavrača, da je odgovorna za zdravstveno stanje njenega moža.

Rüştü Reçber nekdani turški vratar, ki je od leta 2003  do 2006 branil barve Barcelone, je zaradi okužbe s koronavriusom še vedno v smrtni nevarnosti. Po poročanju turških medijev naj bi se virusa nalezel od žene, ki naj ne bi upoštevala obvezne 14-dnevne karantene in obiskala svoj kozmetični salon.

Isil Reçber, ki se je pred dnevi vrnila iz ZDA, obtožbe kategorično zavrača.

Koronavirus v Italiji Pri komaj 46 letih Šport Legendarni vratar, nekdanji član Barce, se zaradi koronavirusa bori za življenje

"To je laž. Nisem šla v kozmetični salon. Stanovanje sem zapustila samo enkrat, a v tem trenutku mi je popolnoma vseeno za ta medijski linč. Mar mi je samo za to, da bi Rüştü ozdravel," je povedala po krivem obtožena soprogra danes 46-letnega čuvaja mreže.

"Zadnjih 72 ur njegovega življenja je bilo zelo napornih in upam, da se bo zdaj stanje začelo izboljševati. To je bitka človeka z virusom, ki je človeškemu telesu popolna uganka. Najbolj pomembno je, da ga čim hitreje odkrijejo, še preden se razširi na pljuča," je dodala Isil, ki je bila prav tako testirana za koronavirus, izid pa je bil negativen.

Opisala je tudi simptome, ki jih je imel njen mož. "Več dni je imel vročino. Nato so se pojavili simptomi, s katerimi se še nikoli ni srečal. Utrujenost, šibkost, izguba apetita, koža mu je posivela, težko je dihal, kašelj sploh ni ponehal. Imel je nepravilen srčni utrip, na koncu ni mogel več govoriti. Prisilila sem ga, da je odšel v bolnišnico," je razkrila.

Legendarni Reçber je rekorder po številu nastopov za turško izbrano vrsto (120).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Valentine’s day♥️🧿 #myvalentine #andme ♠️♾

A post shared by Isil Recber (@isilrecber) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice