Blamaža na televiziji! Med prenosom v živo opravljal veliko potrebo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Ves svet ga je tekom video-konference opazoval, kako opravlja veliko potrebo.
Oglej si celoten članek

Noč iz četrtka na petek je zaznamoval znameniti NFL Draft (nabor), ko so ekipe najmočnejše lige ameriškega nogometa na svetu izbirale najboljše igralce s kolidžev.

Vse skupaj bi moral biti spektakularen dogodek, ki bi se odvil v Las Vegasu, ko naj bi bili igralci na prizorišče pripeljani celo z ladjico, a iz vsega skupaj zaradi pandemije koronavirusa ni bilo nič.

Nabor se je tako izvedel v domači video režiji, ko so se ekipe in igralci v živo javljali preko različnih video konferenc, med katerimi je posebno pozornost poželo oglašanje iz hiše Mikea Vrabela, glavnega trenerja ekipe Tennessee Titans.

V kadru so se namreč znašli popolnoma navadno dekle, moški v superjunaški obleki, sam Mike Vrabel, trenerjev sin s posebno pričesko ter v očetovem dresu iz njegovih igralskih dni in še ena oseba, katera se verjetno ni niti zavedala, da se nahaja v kadru.

Objektiv kamere ja namreče ujel tudi enega izmed stanovalcev, kako sedi na stranišču ter opravlja veliko potrebo, obenem pa neumorno tipka po telefonu.

Moški, ki so ga kamere tekom prenosa v živo ujele na stranišču, je nemudoma postal pravi spletni hit.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:32 24. April 2020.

    There's no such thing as bad publicity.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.