Šport
9932 ogledov

Blamaža na televiziji! Med prenosom v živo opravljal veliko potrebo

NFL Draft 2020 fail Reševalni pas/Twitter
Ves svet ga je tekom video-konference opazoval, kako opravlja veliko potrebo.

Noč iz četrtka na petek je zaznamoval znameniti NFL Draft (nabor), ko so ekipe najmočnejše lige ameriškega nogometa na svetu izbirale najboljše igralce s kolidžev.

Vse skupaj bi moral biti spektakularen dogodek, ki bi se odvil v Las Vegasu, ko naj bi bili igralci na prizorišče pripeljani celo z ladjico, a iz vsega skupaj zaradi pandemije koronavirusa ni bilo nič.

Nabor se je tako izvedel v domači video režiji, ko so se ekipe in igralci v živo javljali preko različnih video konferenc, med katerimi je posebno pozornost poželo oglašanje iz hiše Mikea Vrabela, glavnega trenerja ekipe Tennessee Titans.

V kadru so se namreč znašli popolnoma navadno dekle, moški v superjunaški obleki, sam Mike Vrabel, trenerjev sin s posebno pričesko ter v očetovem dresu iz njegovih igralskih dni in še ena oseba, katera se verjetno ni niti zavedala, da se nahaja v kadru.

Objektiv kamere ja namreče ujel tudi enega izmed stanovalcev, kako sedi na stranišču ter opravlja veliko potrebo, obenem pa neumorno tipka po telefonu.

Moški, ki so ga kamere tekom prenosa v živo ujele na stranišču, je nemudoma postal pravi spletni hit.

Komentarjev 1
  • blayo 14:32 24.april 2020.

    There's no such thing as bad publicity.

Sorodne novice