Blanc nadaljuje brez igralcev s SP

Foto: EPA Laurent Blanc bo, kot kaže, popolnoma prenovil francosko izbrano vrsto. (Foto: E
Selektor francoske nogometne reprezentance Laurent Blanc je na FFF naslovil prošnjo, da za prijateljsko tekmo proti Norveški 11. avgusta v Oslu pokliče 23 "novih" nogometašev.
Oglej si celoten članek

Novi selektor francoske nogometne reprezentance Laurent Blanc bo očitno povsem zamenjal igralski kader v izbrani vrsti. Na Francosko nogometno zvezo (FFF) je naslovil prošnjo, da za prijateljsko tekmo proti Norveški 11. avgusta v Oslu ne pokliče nikogar izmed 23 nogometašev, ki so se "osmešili" na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki.

Francija je v JAR po bledih predstavah izpadla že po predtekmovanju, hkrati pa so se v reprezentanci pojavili škandali, med drugim tudi bojkot treninga. Blanc zato za tekmo z Norveško ne bo poklical nikogar izmed 23-erice, ki ni zmagala niti ene izmed treh tekem na SP, dosegla pa je vsega en zadetek. FFF je Blancovi nameri že dala zeleno luč.

Žurnalov predlog za novo reprezentanco:

Vratarji: Mickaël Landreau (Lille), Gregory Coupet (PSG), Sébastien Frey (AC Fiorentina)

Branilci: Mamadou Sakho (PSG), Mickaël Ciani (Bordeaux), Laurent Koscielny (Arsenal), Mickaël Silvestre (Arsenal FC),  Julien Escudé (Sevilla), Jean-Alain Boumsong (Lyon), Gaël Givet (Blackburn Rovers), Philippe Mexès (AS Roma),

Vezisti: Rio Antonio Mavuba (Lille), Moussa Sissoko (Toulouse), Mathieu Flamini (AC Milan), Maxime Gonalons (Lyon), Patrick Vieira (Manchester City), Charles N'Zogbia (Wigan), Hatem Ben Arfa (Marseille), Samir Nasri (Arsenal FC)

Napadalci: Karim Benzema (Real Madrid CF), Bafetimbi Gomis (Lyon), Guillaume Hoarau (PSG), Jérémy Menez (AS Roma)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.