Blažič za tri leta k Unionu Olimpiji

Foto: KZS/www.alesfevzer.com
Foto: KZS/www.alesfevzer.com
Union Olimpija se je okrepila z 21-letnim branilcem, ki lahko igra tudi na poziciji krila Jako Blažičem. 196 centimetrov visoki košarkar je z Ljubljančani podpisal triletno pogodbo.
Oglej si celoten članek

Union Olimpija je močnejša še za mladega branilca strelca, ki lahko igra tudi na položaju krila. Triletno pogodbo je s klubom podpisal Jaka Blažič, ki je v prejšnji sezoni nastopal za ljubljanski Geoplin Slovan.

V sezoni 2010/2011 je bil eden od nosilcev igre Geoplina Slovana, v Ligi Telemach  je v povprečju dosegal 9,7 točke, 3,2 skoka in 1,1 podajoe na tekmo. V svoji dosedanji karieri je bil član U20-reprezentance Slovenije, letos pa ga je selektor članske reprezentance vpoklical tudi na priprave za Eurobasket 2011.

Na Jesenicah rojeni košarkar je svojo športno pot začel v Radovljici, se nato preselil v kranjski Triglav, kjer je ostal vse do konca sezone 2008/2009. Sledila je selitev v ljubljanski Geoplin Slovan, kjer je ostal vse do konca sezone 2010/2011.

Pašalić okrepitev Heliosa
Vodstvo slovenskega košarkarskega kluba Helios je v svoje vrste pripeljal hrvaškega igralca Draga Pašalića. Sedemindvajsetletni, 208 centimetrov visoki center je minulo sezono začel v zagrebški Ciboni, končal pa v ukrajinskem Azovmašu, s katerim je nastopal tudi v evropskem pokalu.

Hrvat, ki je z Domžalčani podpisal enoletno pogodbo, je pred tem zastopal tudi barve klubov Split, Xacobeo Blu:sens (Španija), Bizkaia Bilbao Basket (Španija) in Paok (Grčija).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.