Blažiču sedem točk ob porazu

Foto: EPA
Foto: EPA
Crvena zvezda je po dveh podaljških klonila na gostovanju v Istanbulu. Boljši je bil Galatasaray.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski reprezentant Jaka Blažič je s Crveno zvezdo v šestem kolu Evrolige v gosteh po dveh podaljških izgubil proti Galatasarayu s 103:110. Blažič je v 31:47 minute dosegel sedem točk, dva skoka, dve ukradeni žogi, dve podaji, v statistiko pa je vpisal še en blokiran met.

Beograjčani so po prvem polčasu zaostajali s 40:45, nato pa v drugem polčasu prišli do preobrata, vodstvo pa v zadnjih minutah zapravili. Podaljšek je dve sekundi pred koncem rednega dela z izjemnim metom za tri točke izsilil Zoran Erceg.

Preostali trije Slovenci so svoje tekme odigrali že v četrtek. Boštjan Nachbar je z Barcelono gostoval pri Bayernu iz Münchna in zmagal z 99:77. Nekdanji reprezentant je za zmago katalonske ekipe, ki v tej sezoni še ne pozna poraza, v 13 minutah dosegel 15 točk in tri skoke.

Laboral Kutxa Saše Vujačića in Mirze Begića je gostoval pri Neptunasu iz Klaipede in izgubil z 79:80. Vujačić je v desetih minutah dosegel dve točki, skok in podajo. Mirza Begić je debitiral v dresu španskega moštva, v 12:30 minute pa je zbral osem točk, dva skoka in tri blokade.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.