Blues ostal stoodstoten

V noči na sredo so v najmočnejši hokejski ligi na svetu odigrali sedem tekem.
Oglej si celoten članek

Hokejisti moštva St. Louis Blues še naprej nizajo zmage. St. Louis je kot prvo moštvo v novi sezoni vpisalo štiri zmage. Nazadnje so v gosteh premagali New York Rangers s 3:1.

V centralni skupini gre dobro tudi moštvu Chicago Blackhawks, ki je s 3:1 v gosteh premagalo Montreal Canadiens. Dallas Stars je bil s 4:2 boljši od Detroit Red Wings.

Neporaženi so tudi novinci Vegas Golden Knights, ki so na domačem ledu dvorane v Las Vegasu s 5:2 odpravili Arizona Coyotes. Zlati vitezi so na treh tekmah vpisali tri zmage. Prva domača tekma v premierni sezoni v Las Vegasu pa je potekala v znamenju čustev ter spomina na žrtve grozljivega strelskega napada na udeležence koncerta country glasbe na prostem. Junak tekme v mestu greha in zabave je bil James Neal z dvema zadetkoma.

NHL St. Louis in Toronto začela najbolje

Ekipa Carolina Hurricanes je po podaljšku z 1:2 na domačem ledu klonila proti Columbus Blue Jackets. Moštvo Nashville Predators je bilo s 6:5 boljše od Philadelphia Flyers. Kanadski derbi med Vancouvrom in Ottawo so odločili kazenski streli, ko so Senators s 3:2 ugnali Canucks.

Los Angeles Kings slovenskega zvezdnika Anžeta Kopitarja bodo znova stopili na ledeno ploskev v četrtek v zgodnjih jutranjih urah, ko bodo gostili Calgary.

NHL, izidi:

New York Rangers - St. Louis Blues 1:3
Montreal Canadiens - Chicago Blackhawks 1:3
Dallas Stars - Detroit Red Wings 4:2
Vegas Golden Knights - Arizona Coyotes 5:2
Carolina Hurricanes - Columbus Blue Jackets 1:2*
Nashville Predators - Philadelphia Flyers 6:5
Vancouver Canucks - Ottawa Senators 2:3**

* - po podaljšku
** - po kazenskih strelih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.