Bo dedek Mraz zmajem prinesel Begića?

Foto: Žurnal24 begic_roma_main_sps Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 begic_lotto_sps_main225 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 begic_tau_sps_main Foto: Žurnal24 begic_dmj_lju_240109 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 begic_fener_nik_teaser
Potem ko je pred dnevi Mirza Begić zapustil litovski Žalgiris, pa bi se lahko po pisanju nekaterih medijev zgodilo, da se bo naturalizirani slovenski košarkar preselil v Union Olimpijo.
Oglej si celoten članek

Begić naj bi se za sodelovanje že dogovoril z Olimpijo, toda težavo naj bi predstavljal Begićev (nekdanji?) klub Žalgiris, ki naj bi pravico iskal kar na arbitražnem sodišču Fibe. Litovski klub naturaliziranemu centru noče dati izpisnice, saj za odhod Begića iz Kaunasa ne vidi pravega razloga, poroča košarkarski portal kosarka24.com. Naj spomnimo, da je Begić Žalgiris zapustil sam, ker naj litovski klub njegovim menedžerjem ne bi plačal provizij.

 

Spletni portal kosarka.si je pred dnevi že pisal o tem, da bo Begić začasno treniral v dresu zmajev. V ljubljanski klub smo že poklicali, tiskovni predstavnik Uniona Olimpije Matevž Zupančič pa je želje najtrofejnejšega slovenskega kluba po Begiću zavrnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.