Šport > Košarka
14 ogledov

Bo dedek Mraz zmajem prinesel Begića?

begic_roma_main_sps
1/8
Žurnal24 main
Potem ko je pred dnevi Mirza Begić zapustil litovski Žalgiris, pa bi se lahko po pisanju nekaterih medijev zgodilo, da se bo naturalizirani slovenski košarkar preselil v Union Olimpijo.

Begić naj bi se za sodelovanje že dogovoril z Olimpijo, toda težavo naj bi predstavljal Begićev (nekdanji?) klub Žalgiris, ki naj bi pravico iskal kar na arbitražnem sodišču Fibe. Litovski klub naturaliziranemu centru noče dati izpisnice, saj za odhod Begića iz Kaunasa ne vidi pravega razloga, poroča košarkarski portal kosarka24.com. Naj spomnimo, da je Begić Žalgiris zapustil sam, ker naj litovski klub njegovim menedžerjem ne bi plačal provizij.

 

Spletni portal kosarka.si je pred dnevi že pisal o tem, da bo Begić začasno treniral v dresu zmajev. V ljubljanski klub smo že poklicali, tiskovni predstavnik Uniona Olimpije Matevž Zupančič pa je želje najtrofejnejšega slovenskega kluba po Begiću zavrnil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.