Bo LeBron novi soigralec Dončića? Irving se trudi za to

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Če bi se to uresničilo, bi Dallas skočil med favorite za osvojitev naslednjega naslova.
Oglej si celoten članek

Kyrie Irving je v končnici obiskal tekmo Los Angeles Lakers, ob tem pa so mnogi pomislili, da kot prosti igralec želi v naslednji sezoni združiti moči z nekdanjim soigralcem LeBronom Jamesom in zaigrati za Jezernike. A zelo priznani novinar Shams Charania je zdaj prišel do povsem drugačnih informacij.

"Viri: Kyrie Irving je kontaktiral zvezdnika Jezernikov LeBrona Jamesa, želel se je pozanimati, ali bi bil ta pripravljen priti v Dallas. Irving je po tej sezoni prost igralec," je na twitterju veliko prahu, predvsem pri navijačih Mavericksov, dvignil Charania. 

James je bil po metli v finalu zahodne konference, Denver jih je premagal s 4:0, precej razočaran, namignil je celo na upokojitev, a v njo pravzaprav nihče ne verjame. "Preprosto nisem prepričan, če se bom jeseni, ko se začne sezona, vrnil z ekipo. O mnogih stvareh moram še razmisliti," je po izpadu sicer izjavil James.

Trojica Luka Dončić-Irving-James bi sodila med favorite za naslov in magnet za kopico preostalih igralcev, a je veliko vprašanje, če so pri Dallasu sposobni zagotoviti finančna sredstva za vso trojico. James je septembra lani z Jezerniki podpisal dvoletno pogodbo z igralčevo možnostjo podaljšanja sodelovanja še za eno leto. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:43 6. Junij 2023.

    Kako, s čim, ....bodo dali Kleberja v zameno ?!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.