Šport > Košarka
2134 ogledov

Bo LeBron novi soigralec Dončića? Irving se trudi za to

LeBron James Reševalni pas/Twitter
Če bi se to uresničilo, bi Dallas skočil med favorite za osvojitev naslednjega naslova.

Kyrie Irving je v končnici obiskal tekmo Los Angeles Lakers, ob tem pa so mnogi pomislili, da kot prosti igralec želi v naslednji sezoni združiti moči z nekdanjim soigralcem LeBronom Jamesom in zaigrati za Jezernike. A zelo priznani novinar Shams Charania je zdaj prišel do povsem drugačnih informacij.

"Viri: Kyrie Irving je kontaktiral zvezdnika Jezernikov LeBrona Jamesa, želel se je pozanimati, ali bi bil ta pripravljen priti v Dallas. Irving je po tej sezoni prost igralec," je na twitterju veliko prahu, predvsem pri navijačih Mavericksov, dvignil Charania. 

James je bil po metli v finalu zahodne konference, Denver jih je premagal s 4:0, precej razočaran, namignil je celo na upokojitev, a v njo pravzaprav nihče ne verjame. "Preprosto nisem prepričan, če se bom jeseni, ko se začne sezona, vrnil z ekipo. O mnogih stvareh moram še razmisliti," je po izpadu sicer izjavil James.

Trojica Luka Dončić-Irving-James bi sodila med favorite za naslov in magnet za kopico preostalih igralcev, a je veliko vprašanje, če so pri Dallasu sposobni zagotoviti finančna sredstva za vso trojico. James je septembra lani z Jezerniki podpisal dvoletno pogodbo z igralčevo možnostjo podaljšanja sodelovanja še za eno leto. 

Komentarjev 1
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 06:43 06.junij 2023.

    Kako, s čim, ....bodo dali Kleberja v zameno ?!

Sorodne novice