Bo moral Blatter zapustiti svojo pisarno?

Foto: EPA
Foto: EPA
Fifina Komisija za etiko se je po informacijah dnevnika "Welt" odločila, da bo predsednika krovne nogometne zveze suspendirala za 90 dni.
Oglej si celoten članek

Predsedniku krovne svetovne nogometne zveze Fifa Seppu Blatterju grozi prepoved vsega dela povezanega z nogometom za 90 dni, to poroča nemški dnevnik "Welt". Za ta korak se naj bi odločila fifina Komisija za etiko zaradi honorja, ki ga je prejel zdajšnji predsednik Uefe Michel Platini med leti 1999 do 2001 kot svetovalec Fifi.

Neznane priče naj bi namreč Komisij za etiko povedali, da je Platini, ki je vsoto v višini 1,83 milijona evra prejel leta 2011, denar prejel kot podkupnino, da leta 2011 ne bi nastopil na volitvah za predsednika Fife.

V primeru, da bi se Komisija dejansko odločila za suspenz, bi to pomenilo, da bi moral Platter zapustiti svojo pisarno v Zürichu in tudi ne bi smel več obiskovati stadionov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.