Bo nogometaš igral z elektronsko zapestnico?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Malijski nogometaš Tonga Doumbia bo moral zaradi osemmesečne zaporne kazni, ki jo je sodišče omililo v pripor, nositi elektronsko zapestnico na gležnju. Bo z njo tudi zaigral?
Oglej si celoten članek

Zaradi več prometnih prekrškov (vožnja pod vplivom alkohola, brez zavarovanje in brez vozniške) je sodišče v Toulousu malijskemu reprezentantu Tongi Doumbiji dosodilo osemmesečno zaporno kazen. Na predlog državnega tožilca se je sodišče odločilo, da igralcu francoskega prvoligaša Toulousa le ne bo treba iti v zapor, po pa moral v naslednjih osmih mesecih nositi elektronsko zapestnico na gležnju. 

Foto: Profimedia Elektronska zapestnica

Bo igral z elektronsko zapestnico?

Doumbia bi tako lahko še naprej nastopal za Toulouse, če ga elektronska zapestnica ne bo preveč ovirala. Po informacijah nemškega časopisa Bild francoska ekipa še razmišlja, ali bo malijskega igralca z vseh tekem v naslednjih osmih mesecih izključila ali mu pustila nastopati. 

V pravilih francoske nogometne zveze ni navodil glede takega primera. Najverjetneje pa bo moral igralec le počivati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.