Šport > Nogomet
43 ogledov

Bo nogometaš igral z elektronsko zapestnico?

Tongo Doumbia Profimedias
Malijski nogometaš Tonga Doumbia bo moral zaradi osemmesečne zaporne kazni, ki jo je sodišče omililo v pripor, nositi elektronsko zapestnico na gležnju. Bo z njo tudi zaigral?

Zaradi več prometnih prekrškov (vožnja pod vplivom alkohola, brez zavarovanje in brez vozniške) je sodišče v Toulousu malijskemu reprezentantu Tongi Doumbiji dosodilo osemmesečno zaporno kazen. Na predlog državnega tožilca se je sodišče odločilo, da igralcu francoskega prvoligaša Toulousa le ne bo treba iti v zapor, po pa moral v naslednjih osmih mesecih nositi elektronsko zapestnico na gležnju. 

Elektronska zapestnica | Avtor: Profimedias Profimedias

Bo igral z elektronsko zapestnico?

Doumbia bi tako lahko še naprej nastopal za Toulouse, če ga elektronska zapestnica ne bo preveč ovirala. Po informacijah nemškega časopisa Bild francoska ekipa še razmišlja, ali bo malijskega igralca z vseh tekem v naslednjih osmih mesecih izključila ali mu pustila nastopati. 

V pravilih francoske nogometne zveze ni navodil glede takega primera. Najverjetneje pa bo moral igralec le počivati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.