Bo Overeem ustavil Klička?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Alistair Overeem je omenil, da v primeru zmage na Strikeforcovem turnirju osmerice razmišlja, da bi se podal v boksarske vode. Lahko The Reem prekine vladavino bratov Kličko?
Oglej si celoten članek

Nizozemec Alistair Overeem je trenutno eden najbolj vročih borcev na planetu. The Reem ima v lasti naslove prvaka tako v mešanih borilnih veščinah (MMA) kot v kick-boksu, zdaj pa načrtuje, da bi jim dodal še boksarskega. Med gostovanjem na Poljskem je omenil možnost, da bi se po koncu Strikeforcovega turnirja osmerice (v primeru zmage) preizkusil še v boksu. The Reem je že pred časom sicer izjavil, da bi se rad pomeril z Vladimirjem Kličkom. "Zagotovo me boks zanima. To je del moje osebnosti. Vedno iščem izzive. Bilo bi zanimivo 'prestopiti' v boks in premagati najboljšega boksarja. Z mojimi izkušnjami iz kick-boksa sem prepričan, da bi lahko uspel tudi v boksu," je dejal The Reem, ki je trenutno prvak v organizacijah Strikeforce, Dream in K-1.

Overeem se ni mogel "izogniti" niti vprašanju o Fjodorju Jemeljanenku. V preteklosti smo že večkrat pisali o možnosti spopada Rusa in Nizozemca, a očitno ga ne bomo dočakali. "Menim, da on ni več stari Fjodor. Izgubil je dve borbi, dvakrat se je izognil borbi z menoj. V zadnjem letu sem se dvakrat poskušal dogovoriti za borbo z njim, a so obakrat on in njegovi agenti rekli 'ne'. Potem sem se odločil, da ga ne bom več izzival," je povedal Nizozemec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.