Šport
20 ogledov

Bo Overeem ustavil Klička?

Alistair Overeem je trenutno eden najbolj zaželenih borcev. (Foto: Facebook) Žurnal24 main
Alistair Overeem je omenil, da v primeru zmage na Strikeforcovem turnirju osmerice razmišlja, da bi se podal v boksarske vode. Lahko The Reem prekine vladavino bratov Kličko?

Nizozemec Alistair Overeem je trenutno eden najbolj vročih borcev na planetu. The Reem ima v lasti naslove prvaka tako v mešanih borilnih veščinah (MMA) kot v kick-boksu, zdaj pa načrtuje, da bi jim dodal še boksarskega. Med gostovanjem na Poljskem je omenil možnost, da bi se po koncu Strikeforcovega turnirja osmerice (v primeru zmage) preizkusil še v boksu. The Reem je že pred časom sicer izjavil, da bi se rad pomeril z Vladimirjem Kličkom. "Zagotovo me boks zanima. To je del moje osebnosti. Vedno iščem izzive. Bilo bi zanimivo 'prestopiti' v boks in premagati najboljšega boksarja. Z mojimi izkušnjami iz kick-boksa sem prepričan, da bi lahko uspel tudi v boksu," je dejal The Reem, ki je trenutno prvak v organizacijah Strikeforce, Dream in K-1.

Overeem se ni mogel "izogniti" niti vprašanju o Fjodorju Jemeljanenku. V preteklosti smo že večkrat pisali o možnosti spopada Rusa in Nizozemca, a očitno ga ne bomo dočakali. "Menim, da on ni več stari Fjodor. Izgubil je dve borbi, dvakrat se je izognil borbi z menoj. V zadnjem letu sem se dvakrat poskušal dogovoriti za borbo z njim, a so obakrat on in njegovi agenti rekli 'ne'. Potem sem se odločil, da ga ne bom več izzival," je povedal Nizozemec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.