Bo prvenstvo že danes odločeno?

Foto: SPS
Foto: SPS
Danes ob 16.55 bodo na sporedu tekme predzadnjega, 35. kroga Prve lige Telekom Slovenije.
Oglej si celoten članek

Najpomembnejša obračuna bosta Rudar - Olimpija in Krka - Maribor, saj lahko razplet teh dveh tekem že odloči državnega prvaka.

Ljubljančani imajo v Velenju prvo od dveh zaključnih žogic za potrditev naslova državnega prvaka. Prav Rudar je bil v sredo tisti, ki je z zmago v Mariboru zmajem omogočil, da so s slavjem v Celju znova pobegnili štajerskemu tekmecu za tri točke. To pomeni, da če danes zmagata (ali izgubita ali igrata neodločeno) tako Maribor kot Olimpija, bodo Ljubljančani, prvič po sezoni 1994/95, prvaki, saj imajo boljši izkupiček z medsebojnih tekem.

Napeto pa bo tudi v boju za obstanek. Koprčani na devetem in Krka na desetem mestu imajo po 34 točk. Koper ima prednost z medsebojnih tekem s Krko, ob tem pa danes na papirju lažjega tekmeca. Koper bo gostoval v Novi Gorici, Krka pa bo igrala proti branilcem naslova in 13-kratnim prvakom.

Na sporedu sta še tekmi Domžale - Celje in Zavrč - Krško.

Prva liga TS, 35. kolo:

Ob 16.55:
Rudar Velenje - Olimpija Ljubljana
Krka - Maribor
Gorica - Luka Koper
Zavrč - Krško
Domžale - Celje

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.