Bo Rooney ostal brez Eura?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Uefa ni bila nič kaj prizanesljiva do angleškega zvezdnika Wayna Rooneyja in ga kaznovala s tremi tekmami prepovedi za grob prekršek nad reprezentantom Črne gore Miodragom Džudovićem. Bo napadalec rdečih vragov ostal brez Eura?
Oglej si celoten članek

Disciplinska komisija Evropske nogometne zveze (Uefa) je kaznovala zvezdnika angleške reprezentance Wayna Rooneyja s tremi tekmami prepovedi, ker je na gostovanju v Podgorici brez razloga brcnil črnogorskega reprezentanta Miodraga Džudovića. Vodstvo Angleške nogometne zveze (FA) je že napovedalo pritožbo.

"Pričakovali smo tekmo prepovedi, se bali dveh, a tri so popolna katastrofa," so se oglasili iz angleške zveze.

Da bi poskušal vplivati na odločitev, je napadalec Manchester Uniteda Uefi poslal pismo z opravičilom, a mu to ni pomagalo. Zdaj zna ostati brez evropskega prvenstva, izpustiti bo namreč moral vse tekme v predtekmovalni skupini, angleški selektor Fabio Capello pa je napovedal, da ga v primeru take kazni v Ukrajino ali na Poljsko niti ne bo peljal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.