Šport > Nogomet
15 ogledov

Bo Rooney ostal brez Eura?

črna gora anglija rooney rdeči karton Reuters
Uefa ni bila nič kaj prizanesljiva do angleškega zvezdnika Wayna Rooneyja in ga kaznovala s tremi tekmami prepovedi za grob prekršek nad reprezentantom Črne gore Miodragom Džudovićem. Bo napadalec rdečih vragov ostal brez Eura?

Disciplinska komisija Evropske nogometne zveze (Uefa) je kaznovala zvezdnika angleške reprezentance Wayna Rooneyja s tremi tekmami prepovedi, ker je na gostovanju v Podgorici brez razloga brcnil črnogorskega reprezentanta Miodraga Džudovića. Vodstvo Angleške nogometne zveze (FA) je že napovedalo pritožbo.

"Pričakovali smo tekmo prepovedi, se bali dveh, a tri so popolna katastrofa," so se oglasili iz angleške zveze.

Da bi poskušal vplivati na odločitev, je napadalec Manchester Uniteda Uefi poslal pismo z opravičilom, a mu to ni pomagalo. Zdaj zna ostati brez evropskega prvenstva, izpustiti bo namreč moral vse tekme v predtekmovalni skupini, angleški selektor Fabio Capello pa je napovedal, da ga v primeru take kazni v Ukrajino ali na Poljsko niti ne bo peljal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.